Kategóriák

KÉRDÉSE VAN?

Kérdés esetén hívja kollégánk:
+36 70 332 3000
vagy írjon emailt:

Mérettáblázatok

Nézd meg a videot a pontos méretezéshez:

Kattints a képre a mérettáblázathoz:

 

 

Hírlevél
Szavazás
Tetszik az oldal?
Igen
Nem
Házhozszállítás

Információk

Szállítási határidők:

A webáruházban megtalálható termékek, (figyelembe véve a szín- és méretváltozatok nagy számát), nem minden esetben vannak raktáron. A szállítási határidő általában 8-10 nap.
A rendelés beérkeztekor visszajelzünk telefonon. Ekkor jelezzük azt is, mi a várható beérkezés, illetve adott esetben milyen hamarabb elérhető terméket tudunk ajánlani.
Amennyiben a rendelés sürgős (mondjuk ajándék lenne a termék, és szoros a határidő) javasoljuk, hogy a megrendelés megjegyzés részében tüntessék ezt fel.
Ha a megrendelés több tételt tartalmaz, és ezek nem egyszerre elérhetőek, telefonon egyeztetünk az esetleges rész-szállításokról.

 

Méretproblémák elkerülése:

Az áruházunkban található ruházati termékek gyártásakor a legnagyobb odafigyeléssel kezelik a mérettáblázatokban található pontos méretezést. Ettől függetlenül egy ruházati termék esetében a személyes próba sok esetben az egyetlen igazán biztos megoldás arra, hogy valóban kényelmes és sokáig használható legyen a választott modell. Amennyiben bizonytalan a rendelt ruhadarab méretében, az igazán megfelelő méret kiválasztásában, természetesen mód van az üzletünkben történő személyes próbára.

 

Üzletünk nyitvatartása:

Üzletünk a 1025 Budapest, Csévi u. 17. szám alatt található.

FONTOS! Nem tartózkodunk folyamatosan itt, tehát mielőtt ellátogatna hozzánk, akár próba, akár személyes átvétel miatt, MINDEN ESETBEN egyeztessünk telefonon! (Tel.: 06(70)4347937,  06(1)3925418)


Cégnév / Név: 4 Hend Kft.
Cím: 1025 Budapest, Csévi utca 17.
Személyes átvétel itt: 1025 Budapest Csévi utca 17.
Telefon: +36 70 332 3000
Fax: +36 1 2003941
E-mail: info [kukac] 4hend.hu
Weboldal: http://4hend.hu
Áruház neve: vedoruha.hu Munkaruha Profiknak!
Adószám: 13905479-2-43
Cégjegyzék szám: 01-09-879231
Kapcsolattartó neve: 4 Hend Kft
Kapcsolattartó telefonszáma: +36703323000
Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] 4hend.hu
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok
» GLS belföldi áruszállítás
Szállítási költség1 990 Ft
gls_api

Szállítási határidők:

A webáruházban megtalálható termékek, (figyelembe véve a szín- és méretváltozatok nagy számát) nem minden esetben vannak raktáron. A szállítási határidő normál esetben 8-10 nap. A rendelés beérkeztekor visszajelzünk telefonon. Ekkor jelezzük azt is, mi a várható beérkezés, illetve adott esetben milyen hamarabb elérhető terméket tudunk ajánlani. Amennyiben a rendelés sürgős (mondjuk ajándék lenne a termék, és szoros a határidő) javasoljuk, hogy a megrendelés megjegyzés részében tüntessék ezt fel. Ha a megrendelés több tételt tartalmaz, és ezek nem egyszerre elérhetőek, telefonon egyeztetünk az esetleges rész-szállításokról.

 

Üzletünk nyitvatartása:

Üzletünk a 1025 Budapest, Csévi u. 17. szám alatt található.

FONTOS! Nem tartózkodunk folyamatosan itt, tehát mielőtt ellátogatna hozzánk, akár próba, akár személyes átvétel miatt, MINDEN ESETBEN egyeztessünk telefonon! (Tel.: 06 1 3925418, 06 70 3323009)


Fizetési módok
» Utánvéttel a szállítási címen (Magyarországon)
Ezt a fizetési módot választva Ön a csomag átvételekor tud fizetni a csomagot kézbesítő futár részére. A fizetendő összeg természetesen tartalmaz minden fizetendő tételt, a rendelt árú árát és a szállítási költséget is.

Külföldi szállítási cím megadása esetén egyedi árat kalkulálunk a szállítási díjra és előre utalással lehetséges a termékek áránka kifizetése.
» Előre utalással
Az előre utalásnál, kérjük várja meg amíg elküldjük a számlát.

Az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a számla sorszámát.


E-mail küldése a kapcsolattartónak
E-mail cím
Név
Telefonszám
Tárgy
Üzenet
Webáruház készítés